“ You don’t take a photograph, you make it ”

När den legendariska fotografen Ansel Adams myntade denna fras visste han inte hur rätt han skulle få. Idag kan en bild produceras och manipuleras på oändligt många sätt och den skapas lika mycket digitalt vid datorn som i handen på en fotograf.

Med bilden som utgångspunkt

Bilden är idag det mest kraftfulla mediet för kommunikation. I både social och i traditionell media tar bilden mer och mer plats för varje dag som går. Förklaringen till detta är att bildens språk är snabbt och rakt, likväl som universellt och gränslöst. På Studio Superb utgår allt arbete ifrån bilden. Vi strävar alltid efter att leverera attraktiva bilder; både vad gäller kvalitet och känsla, men även vad gäller pris.

Globalt perspektiv på kvalitet

Människan reser som aldrig förr. På bara ett par decennier har vår värld förvandlats till ett enda stort globalt smörgåsbord. Det står där uppdukat och tillgängligt för alla oss resenärer som fått smak på nya upplevelser, utmaningar och förhöjd livskvalitet. Med nyfikenhet tar vi för oss av de vackraste stränderna i ett land, de högsta byggnaderna i ett annat, och den bästa skidåkningen i ett tredje.

 

Studio Superb har upptäckt att denna globaliseringstanke går att applicera på kvalitativ design, teknik och mänsklig kompetens likväl som på resande. Vi har insett att om man vill hitta den vackraste och mest fascinerande designen, det högsta tekniska kunnandet och de bästa människorna så får man leta i all världens hörn. Så med världen som utgångspunkt kan Studio Superb stolt säga att vi alltid arbetar med de bäst kvalificerade inom respektive disciplin, oavsett var i världen kompetensen befinner sig.

STUDIO SUPERB